20 mei 2015

Wie zijn wij?

Terras

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gesneden bijeenkomsten voor zowel bedrijven als particulieren, zoals vergaderingen, recepties, personeelsbijeenkomsten enzovoort, waarbij het onze uitdaging is het u perfect naar de zin te maken.

Zalencentrum Enka ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar. Gratis parkeren.
Wij verzorgen graag een prima lunch of een uitgebreide maaltijd. Ook de catering voor recepties is bij ons in goede handen. Audiovisuele apparatuur kan naar wens worden ingezet. Bij vergaderingen zijn meerdere tafelopstellingen mogelijk. Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte op.

Houten Blok EnKaEen rondleiding over het voormalige Enka-terrein behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk het moderne Experience Center van De Fietser te bezoeken.

Op minder dan 5 minuten lopen ligt het prachtige natuurgebied de Sijsselt met aansluitend de Ginkelse heide. Een ontmoeting met edelhert, ree of wild zwijn behoren absoluut tot de mogelijkheden.

Zalencentrum Enka bevindt zich op slechts 250 meter afstand van Intercity-station Ede-Wageningen met frequente treinverbindingen van/naar Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Mocht u geen gebruik maken van de trein en het zeer nabij gelegen station, dan is Zalencentrum Enka ook makkelijk bereikbaar per auto vanaf de A12 en de A30. Voor navigatie, kies 'Badweg'. U kunt bij ons gratis parkeren.

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u voor gedetailleerde informatie en/of een offerte terecht op onze contact pagina.